14-11-2019 17:48

Volledig verkocht

Met trots mogen wij zeggen dat alle 32 woningen in het project ‘Anno 1870’ volledig zijn verkocht. In juni dit jaar heeft de start verkoop van het project plaatsgevonden en konden geïnteresseerden zich inschrijven. Verschillende partijen hebben met ons dit proces begeleid. Wat ons betreft is de verkoop van de woningen snel verlopen.

De omgevingsvergunning is in september ingediend en de procedure loopt. Wij verwachten eind dit jaar de omgevingsvergunning te ontvangen. De gemeente Venlo zal binnenkort starten met het bouwrijp maken van de grond. Wij verwachten begin 2020 te gaan starten met de bouw van het project. 

De chocoladefabriek is geleverd aan de eigenaren van IJsco Fantastico en zij hebben inmiddels ook de omgevingsvergunning ontvangen. De nieuwe eigenaren van het pand zijn enthousiast begonnen aan de transformatie van het pand. De gemeente Venlo is blij dat het pand een nieuwe bestemming krijgt na jarenlange leegstand. Een nieuwe bestemming die past bij de naam van het pand. Op de begane grond van het complex wordt in de toekomst namelijk chocolade en ijs geproduceerd voor de grote afzet. Op de verdieping worden twee appartementen gerealiseerd. Wij zijn benieuwd naar het eindresultaat.