Een nieuw huis is volgens de laatste maatstaven en technieken gebouwd, waardoor de isolatie beter is en uw stookkosten lager zullen zijn dan bij een huis van 10 jaar of ouder. Daarbij is een nieuw huis vaak comfortabeler, denk aan betere isolatie. Ook vanuit financieel oogpunt is een nieuwbouwhuis aantrekkelijk. Zo betaalt u geen overdrachtskosten, makelaarskosten en taxatiekosten. Tevens zijn deze woningen gasloos en hebben een gunstige EPC. En wat ook erg fijn is…. u creëert een woning dat volledig past bij uw leefstijl.

U bent de eerste bewoner en richt de woning dus helemaal in zoals u dat wilt. De keuken, badkamer, wanden, vloeren of misschien nog persoonlijke aanpassingen in huis? Wij denken graag met u mee, door onze kopersbegeleider vroegtijdig in te zetten. Kortom een nieuwbouwwoning is duurzaam, u heeft keuzevrijheid in afwerking, is onderhoudsarm, is beter geïsoleerd en u heeft garantie (SWK) op de woning!

“een nieuwbouwwoning is duurzaam, u heeft keuzevrijheid in afwerking, is onderhoudsarm, is beter geïsoleerd en u heeft garantie op de woning!”

Gasloos

Interesse?

Wilt u op de hoogte blijven over de ontwikkelingen?
Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief.

Meld u aan
Van Wijnen logo